Search found 5 matches

by tyrolite
Fri Aug 09, 2013 11:08
Forum: Help
Topic: [SOLVED] Help Building CEGUI for OGRE 1.9
Replies: 7
Views: 4354

Re: Help Building CEGUI for OGRE 1.9

UPDATE: I did a bit of research and I found out what's with the linker LNK1107 error. It seems that if you want to use the dynamic libraries, you still have to link against the "*.lib" files which act as "import libraries" and point to the actual dlls. You can read more on the wi...
by tyrolite
Tue Aug 06, 2013 14:21
Forum: Help
Topic: [SOLVED] Help Building CEGUI for OGRE 1.9
Replies: 7
Views: 4354

Re: Help Building CEGUI for OGRE 1.9

I wrote the tutorial for CEGUI 0.8.x and I have to admit that it's a bit ambiguous . NOTE: One question here, Ogre has an OgreMain.dll for release and an OgreMain_d.dll for debug as noted in the tutorial, however it doesn't say what to do about this. What am I supposed to do for this? I just specifi...
by tyrolite
Mon Aug 05, 2013 12:23
Forum: Help
Topic: subscribeEvent() problem
Replies: 2
Views: 724

Re: subscribeEvent() problem

I think the problem is with your event handler declaration. Your quit function

Code: Select all

bool InputListener::quit()
{
   mContinue = false;

   return mContinue;
}


should look like this:

Code: Select all

bool InputListener::quit(const CEGUI::EventArgs &e)
{
   mContinue = false;

   return mContinue;
}
by tyrolite
Wed Jul 31, 2013 17:58
Forum: Bug Reports, Suggestions, Feature Requests
Topic: findCEGUI.cmake
Replies: 7
Views: 7950

Re: findCEGUI.cmake

I found a similar script on Ogre forums: http://linode.ogre3d.org/forums/viewtopic.php?f=2&t=70205 This script was working with the older versions of CEGUI (0.7.x) and I made it to work for 0.8.x . I tested it and it works fine on my archlinux machine and on a win XP SP3 virtual machine, but the...
by tyrolite
Thu Jul 25, 2013 20:15
Forum: Official Unified CEGUI Editor Tool (CEED)
Topic: Problem getting CEED to run / No PyCEGUI
Replies: 5
Views: 4730

Re: Problem getting CEED to run / No PyCEGUI

Hello everyone ! I'm having a similar problem. At first it says that PyCEGUI is missing but then I can see that it found the library and has an undefined symbol. Here's the output: [tyrolite@archlinux bin]$ PYTHONPATH=../../cegui_mk2/build/lib:../:$PYTHONPATH python2 ./ceed-gui Following problems fo...

Go to advanced search