Search found 9 matches

by RisaStenr
Wed Aug 22, 2018 22:55
Forum: Help
Topic: [SOLVED] Building for Ogre 2.1 (Windows VS)
Replies: 19
Views: 276

Re: [SOLVED] Building for Ogre 2.1 (Windows VS)

I hadn't put all the dll's in the same dir as the exe. Works great now!
by RisaStenr
Wed Aug 22, 2018 01:35
Forum: Help
Topic: [SOLVED] Building for Ogre 2.1 (Windows VS)
Replies: 19
Views: 276

Re: Building for Ogre 2.1 (Windows VS)

EDIT: NVM got the sample browser working. Thanks for helping me! Ok well I figured it out, you need to use the environment variables OGRE_SOURCE and OGRE_BUILD. I was able to build all the projects in visual studio except for the sample browser. Any idea whats up with that? Could it be because my ma...
by RisaStenr
Wed Aug 08, 2018 03:50
Forum: Help
Topic: [SOLVED] Building for Ogre 2.1 (Windows VS)
Replies: 19
Views: 276

Re: Building for Ogre 2.1 (Windows VS)

Well, in the GUI there is no OGRE_INCLUDE_DIR, when I filter for OGRE there is the checkbox for CEGUI_BUILD_RENDERER_OGRE, and then there is a OGRE_FRAMEWORK_PATH, and a bunch of individual paths for different systems of OGRE, like overlay, paging, rendersystems, etc. I tried setting the framework p...
by RisaStenr
Mon Aug 06, 2018 20:01
Forum: Help
Topic: [SOLVED] Building for Ogre 2.1 (Windows VS)
Replies: 19
Views: 276

Re: Building for Ogre 2.1 (Windows VS)

so what would be making it not able to find pthread?
by RisaStenr
Sat Aug 04, 2018 10:38
Forum: Help
Topic: [SOLVED] Building for Ogre 2.1 (Windows VS)
Replies: 19
Views: 276

Re: Building for Ogre 2.1 (Windows VS)

Yea Cmake 3.12 Here's cmakeoutput: The system is: Windows - 6.1.7601 - AMD64 Compiling the C compiler identification source file "CMakeCCompilerId.c" succeeded. Compiler: Build flags: Id flags: The output was: 0 Microsoft (R) Build Engine version 15.7.180.61344 for .NET Framework Copyright...
by RisaStenr
Sat Aug 04, 2018 09:42
Forum: Help
Topic: [SOLVED] Building for Ogre 2.1 (Windows VS)
Replies: 19
Views: 276

Re: Building for Ogre 2.1 (Windows VS)

Tried the one from my Ogre 2.1 build, didn't work. I'm using the Windows 10 SDK on windows 7 with visual studio 2017, ogre 2.1 and cegui branch default. I don't know if the direct x renderer will work in practice, but I should at least be able to build CEGUI default right? I built v0-8 but I think i...
by RisaStenr
Sat Aug 04, 2018 07:28
Forum: Help
Topic: [SOLVED] Building for Ogre 2.1 (Windows VS)
Replies: 19
Views: 276

Re: Building for Ogre 2.1 (Windows VS)

Yeah, I thought so too, so I made a thread. I am inexperienced (so who knows what it could be), but its not that I used different versions of Ogre, i only have 2.1 on my system. I actually tried to build default first, and had found and followed the directions you linked for 0-8 hoping it would work...
by RisaStenr
Sat Aug 04, 2018 06:52
Forum: Help
Topic: [SOLVED] Building for Ogre 2.1 (Windows VS)
Replies: 19
Views: 276

Re: Building for Ogre 2.1 (Windows VS)

Well, I did set the OGRE_HOME and OGRE_SDK system variables, and they worked and Cmake found Ogre with v0-8, but the default branch Cmake script couldn't find ogre. The default script DID find OIS however, I just used the OIS in the Ogre dependencies. I could get to the CEGUI VS project with 0-8, bu...
by RisaStenr
Sat Aug 04, 2018 03:12
Forum: Help
Topic: [SOLVED] Building for Ogre 2.1 (Windows VS)
Replies: 19
Views: 276

[SOLVED] Building for Ogre 2.1 (Windows VS)

I am currently trying to build for Ogre v2.1 on visual studio on Windows. My Cmake errors (for default) are at the bottom. Which branch should I be using? I tried v0-8 and while it found Ogre, I got a bunch of errors when building the OgreRenderer in visual studio. I read somewhere it worked with Og...

Go to advanced search