Search found 1379 matches

by Kulik
Mon Oct 20, 2014 16:59
Forum: Help
Topic: [CMake] Problems finding dependencies
Replies: 4
Views: 1641

Re: [CMake] Problems finding dependencies

You need to place the built dependencies folder there, not the source folder.

You can also place it wherever you please and set the paths manually if you for example use the libraries in your project already.
by Kulik
Tue Oct 14, 2014 17:58
Forum: Help
Topic: MSVC++ 2013 Binaries 64-bit
Replies: 3
Views: 814

Re: MSVC++ 2013 Binaries

I didn't notice you wanted 64bit binaries. If you really need 64bit binaries you can surely build it yourself.
by Kulik
Mon Oct 13, 2014 12:19
Forum: Bug Reports, Suggestions, Feature Requests
Topic: Direct3D10 Renderer D3DX library dependency drop.
Replies: 7
Views: 1552

Re: Direct3D10 Renderer D3DX library dependency drop.

Ident has changed the DX renderers in default branch to use glm and D3DX is not needed there anymore.

We haven't backported this to 0.8 because it's a breaking change.
by Kulik
Sun Oct 12, 2014 11:18
Forum: Official Unified CEGUI Editor Tool (CEED)
Topic: Python 'ascii codec can't decode byte 0xe9' error at startup
Replies: 21
Views: 4793

Re: Python 'ascii codec can't decode byte 0xe9' error at sta

Maybe you have en_US Windows while Bertram has something with non-ASCII characters?
by Kulik
Sat Oct 11, 2014 20:11
Forum: Official Unified CEGUI Editor Tool (CEED)
Topic: Python 'ascii codec can't decode byte 0xe9' error at startup
Replies: 21
Views: 4793

Re: Python 'ascii codec can't decode byte 0xe9' error at sta

We need to fix it, that's why we need better info about what actually you are running into.

Very likely it's some nasty exception having invalid message that's the culprit.
by Kulik
Fri Oct 10, 2014 08:38
Forum: Help
Topic: I don't want boost!!!
Replies: 9
Views: 1021

Re: I don't want boost!!!

First of all, please use 0.8.4. There have been a lot of fixes in that release. We detect Ogre thread provider and only link to boost if the thread provider is boost, see https://bitbucket.org/cegui/cegui/src/f422532251c1f1cbb37d00dd779f2c1ff8a6688a/cmake/FindOgre.cmake?at=v0-8#cl-172 However I admi...
by Kulik
Fri Oct 10, 2014 08:35
Forum: Help
Topic: [Crash] Minimal SDL+Cegui example app crashes
Replies: 20
Views: 1895

Re: [Crash] Minimal SDL+Cegui example app crashes

Use valgrind and gdb, give us the output. Even better would be if you gave us a patch :-)
by Kulik
Thu Oct 09, 2014 09:47
Forum: Help
Topic: Changing the display DPI of the renderer
Replies: 5
Views: 812

Re: Changing the display DPI of the renderer

So we just need to expose a method to change DPI, right? I suspect this has to be done before any resource loading commences.
by Kulik
Wed Oct 08, 2014 09:29
Forum: Help
Topic: [Solved] CEGUI std::length Error on Submit Button
Replies: 4
Views: 747

Re: CEGUI std::length Error on Submit Button

You have some sort of a memory issue that should be easy to debug. Examine the following line more closely CEGUI::String Msg = d_root->getChild(sNamePrefix + "History")->getText(); --->> the debugger is stopping at this line Does getChild return a valid heap pointer? Is sNamePrefix memory ...
by Kulik
Tue Oct 07, 2014 13:40
Forum: Help
Topic: [SOLVED]EditBox does not respond to Delete/Backspace keys
Replies: 2
Views: 458

Re: EditBox does not respond to Delete/Backspace keys

You need to injectKeyDown/Up as well as injectChar. It could be that you are only calling injectChar which is not enough.

Please read http://static.cegui.org.uk/docs/0.8.4/i ... orial.html
by Kulik
Tue Oct 07, 2014 12:43
Forum: Help
Topic: [SOLVED] Button image has black background, not transparent
Replies: 7
Views: 1046

Re: Button image has black background, not transparent

This is the image in CEED, https://i.imgur.com/ULRaErf.png As you can see transparency works fine. And I set it up to use the same image codec: ******************************************************************************** * Important: * * To get support at the CEGUI forums, you must post _at leas...
by Kulik
Tue Oct 07, 2014 11:17
Forum: Help
Topic: Tutorial's Lacking in information
Replies: 11
Views: 1024

Re: Tutorial's Lacking in information

I will just clarify that I don't believe anybody using this library owes us anything, ethically or otherwise. However if you demand something, you probably should offer some incentives. We tend to take people who contribute way way way more seriously than random complainers. We also tend to take peo...
by Kulik
Tue Oct 07, 2014 10:48
Forum: Help
Topic: [SOLVED] Button image has black background, not transparent
Replies: 7
Views: 1046

Re: Button image has black background, not transparent

Please post the log. I am interested in your image codec.

If you can, please post either your image itself, or a different image that has the same problem. I need to check if it really has an alpha channel.
by Kulik
Tue Oct 07, 2014 09:26
Forum: Official Unified CEGUI Editor Tool (CEED)
Topic: Python 'ascii codec can't decode byte 0xe9' error at startup
Replies: 21
Views: 4793

Re: Python 'ascii codec can't decode byte 0xe9' error at sta

This really is an annoying issue. It seems some exception is being raised but it contains text that can't be interpreted as ASCII. We really want to see what's inside the exception. I will change the prerequisites code to be more robust and just print out the broken ASCII instead of complaining abou...

Go to advanced search