Search found 227 matches

by Van
Thu Oct 29, 2009 20:11
Forum: Bug Reports, Suggestions, Feature Requests
Topic: [BUG] adding Drag Containers to Windows
Replies: 6
Views: 2788

Re: [BUG] adding Drag Containers to Windows

I have a No Hacking policy. If it doesn't work then it needs to be fixed. Hacking just delays the inevitable.
This is a serious bug and should to be addressed by a CEGUI project developer ASAP.
by Van
Thu Oct 29, 2009 20:05
Forum: Help
Topic: [SOLVED] CEGUI 0.7.1 Editbox Characters not appearing
Replies: 13
Views: 2792

Re: [BUG] CEGUI 0.7.1 Characters not appearing

It certainly sounds like what Scriptkid pointed out. Can you post the clsGUILogin::event_LEB_ACCOUNT_CharacterKey function? Here are both event callback functions: bool clsGUILogin::event_LEB_ACCOUNT_NAME_TextAccepted(const CEGUI::EventArgs& e) { // Validation if ( mLEB[ LEB_ACCOUNT_NAME ]->get...
by Van
Thu Oct 29, 2009 12:10
Forum: Bug Reports, Suggestions, Feature Requests
Topic: [SOLVED] Crash when initializing CEGUI/Ogre
Replies: 3
Views: 1985

Re: [SOLVED] Crash when initializing CEGUI/Ogre

Hence: Assertion Failed! Expression: !ms_Singleton Singleton meaning "single instance". When the class was instantiated the ms_Singleton pointer was set. If you try to instantiate another class instance it checks the ms_Singleton pointer and throws the assertion error if it's already been ...
by Van
Thu Oct 29, 2009 12:01
Forum: Bug Reports, Suggestions, Feature Requests
Topic: [SOLVED] Crash when initializing CEGUI/Ogre
Replies: 3
Views: 1985

Re: Crash (with nothing in the log) when initializing CEGUI/Ogre

Code: Select all

   CEGUI::System::create (renderer);


Eliminate the above statement from your code. You don't need to do it if you are using bootstrap(). You are trying to instantiate a second instance of CEGUI::System which is not permitted. bootstrap() initializes everything you need.
by Van
Thu Oct 29, 2009 07:35
Forum: Bug Reports, Suggestions, Feature Requests
Topic: [BUG] adding Drag Containers to Windows
Replies: 6
Views: 2788

Re: [BUG] adding Drag Containers to Windows

The library does not seem to properly honor the CEGUI::Window::invalidate() request. The reason being is that the orphaned window will not "visibly" appear in the frame window unless the frame window is MOVED. Resizing the frame window or adding/removing children has no effect. Only when t...
by Van
Wed Oct 28, 2009 21:21
Forum: Bug Reports, Suggestions, Feature Requests
Topic: [BUG] adding Drag Containers to Windows
Replies: 6
Views: 2788

[BUG] adding Drag Containers to Windows

CEGUI: 0.7.1 SVN Branch Ogre: 1.6.4 SVN MSVS: 9.0+ We are migrating from 0.6.x to 0.7.x. We are having an issue with DRAG CONTAINERs not properly being added to the parent window. It's hard to describe so I have created a small video to view the problem. Please ignore the window layouts as the schem...
by Van
Wed Oct 28, 2009 20:23
Forum: Help
Topic: [SOLVED] CEGUI 0.7.1 Editbox Characters not appearing
Replies: 13
Views: 2792

Re: [BUG] CEGUI 0.7.1 Characters not appearing

I don't think that is the same problem. Here is our code: This does NOT work. mLEB[ LEB_ACCOUNT_NAME ] = static_cast<CEGUI::Editbox*>(mWinMgr.getWindow( "Login/R/EditBox/Account/Name" ) ); mLEB[ LEB_ACCOUNT_NAME ]->setMaxTextLength( SUBSCRIBER_ACCOUNT_NAME_SIZE ); mLEB[ LEB_ACCOUNT_NAME ]-...
by Van
Wed Oct 28, 2009 03:38
Forum: Help
Topic: [SOLVED] CEGUI 0.7.1 Editbox Characters not appearing
Replies: 13
Views: 2792

Re: CEGUI 0.7.1 Characters not appearing

There is something NOT correct with the CEGUI::Editbox::EventCharacterKey event. Any CEGUI::Editbox subscribed to this event will not accept text input.

The CEGUI::Editbox::EventTextAccepted works fine.
by Van
Wed Oct 28, 2009 03:32
Forum: Help
Topic: [SOLVED] CEGUI 0.7.1 Editbox Characters not appearing
Replies: 13
Views: 2792

Re: CEGUI 0.7.1 Characters not appearing

OK. That's not right at all:

When we REMOVE the two events from the CEGUI::Editbox, the typed characters appear. However, when we subscribe to events to the CEGUI::Editbox the type characters do not appear.
by Van
Wed Oct 28, 2009 01:02
Forum: Help
Topic: [SOLVED] CEGUI 0.7.1 Editbox Characters not appearing
Replies: 13
Views: 2792

[SOLVED] CEGUI 0.7.1 Editbox Characters not appearing

CEGUI 0.7.1 SVN 0.7 branch Ogre 1.6.4 SVN trunk MSVS 9.0+ Injected types characters are not appearing in Editboxes however BACKSPACE and ENTER and RETURN are being honored. IT worked fine in CEGUI 0.6.x. We use OIS just as the examples do. Here is our code: // Inject event into the CEGUI system. mCo...
by Van
Tue Oct 27, 2009 23:45
Forum: Help
Topic: [SOLVED] CEGUI 0.7, Ogre 1.6.4 Exception
Replies: 5
Views: 2247

Re: CEGUI 0.7, Ogre 1.6.4 Exception

One thing I did notice was that you specified the CEGUI version as 0.7 SVN - but there are multiple versions in SVN. Since your log shows 0.7.9999 I am *guessing* that the source you downloaded was taken from trunk ? yes it is. If that is the case, you may want to try branches/v0-7 as this contains...
by Van
Tue Oct 27, 2009 23:03
Forum: Help
Topic: [SOLVED] CEGUI 0.7, Ogre 1.6.4 Exception
Replies: 5
Views: 2247

Re: CEGUI 0.7, Ogre 1.6.4 Exception

We think we solved it. We had to add the Ogre::Viewport::update() statement right after we created the viewport. I don't know why we need this but it appears to have worked. The Ogre GUI demo doesn't perform this statement however it seems to work fine. // Create the viewport mGlobalResource->OgreDe...
by Van
Tue Oct 27, 2009 22:07
Forum: Help
Topic: [SOLVED] CEGUI 0.7, Ogre 1.6.4 Exception
Replies: 5
Views: 2247

Re: CEGUI 0.7, Ogre 1.6.4 Exception

So, out of desperation, I commented out line 301 in CEGUI::OgreRenderer::beginRendering() //d_renderSystem->_setCullingMode(CULL_NONE); and recompiled the CEGUI OgreRenderer and attempted to run the new DLL with our application. We received this error from Ogre: OGRE EXCEPTION(7:InternalErrorExcepti...
by Van
Tue Oct 27, 2009 08:59
Forum: Help
Topic: [SOLVED] CEGUI 0.7, Ogre 1.6.4 Exception
Replies: 5
Views: 2247

[SOLVED] CEGUI 0.7, Ogre 1.6.4 Exception

CEGUI 0.7.x SVN Ogre: 1.6.4 SVN MSVS 9 27/10/2009 07:16:04 (Std) ******************************************************************************** 27/10/2009 07:16:04 (Std) * -------- START OF ESSENTIAL SECTION TO BE POSTED ON THE FORUM -------- * 27/10/2009 07:16:04 (Std) ***************************...
by Van
Mon Oct 26, 2009 23:05
Forum: Help
Topic: [SOLVED] Help migrating to CEGUI 0.7 using Ogre 1.6.4
Replies: 4
Views: 1174

[SOLVED] Re: Help migrating to CEGUI 0.7 using Ogre 1.6.4

*sigh* Found it. I didn't include the EXPAT XML parser in the batch build. The DLL was missing. How embarrassing. :oops:

Interesting how CEGUI doesn't throw an excepting when the XML DLL is missing.

Go to advanced search