linux ogre renderer not present

For help with general CEGUI usage:
- Questions about the usage of CEGUI and its features, if not explained in the documentation.
- Problems with the CMAKE configuration or problems occuring during the build process/compilation.
- Errors or unexpected behaviour.

Moderators: CEGUI MVP, CEGUI Team

arbuckle
Just popping in
Just popping in
Posts: 6
Joined: Fri May 19, 2006 17:09

linux ogre renderer not present

Postby arbuckle » Thu Aug 23, 2007 19:01

I need to build CEGUI with ogre support in linux. problem is the summary from ./configure doesn't even show if the ogre renderer is present or not. I compiled anyway and it isn't there. do I need to specify a ogre directory or something? (I installed ogre outside of package management)

User avatar
rogerdv
Quite a regular
Quite a regular
Posts: 62
Joined: Thu Mar 31, 2005 23:21
Contact:

Postby rogerdv » Thu Aug 23, 2007 20:48

I think it is the inverse process, you compile CEGUI and then Ogre with CEGUI support. At least, thats the way I do it in gentoo.

arbuckle
Just popping in
Just popping in
Posts: 6
Joined: Fri May 19, 2006 17:09

Postby arbuckle » Fri Aug 24, 2007 18:36

cool, that's how I did it. (In gentoo also) but where is the renderer lib then?

Taldor
Just popping in
Just popping in
Posts: 8
Joined: Sun Aug 19, 2007 18:33

Postby Taldor » Sat Aug 25, 2007 11:09

arbuckle wrote:cool, that's how I did it. (In gentoo also) but where is the renderer lib then?

At /usr/lib/libCEGUIOgreRenderer.so.


Return to “Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests