Problem with Static Image inside a frame window

For help with general CEGUI usage:
- Questions about the usage of CEGUI and its features, if not explained in the documentation.
- Problems with the CMAKE configuration or problems occuring during the build process/compilation.
- Errors or unexpected behaviour.

Moderators: CEGUI MVP, CEGUI Team

jonathanblacknight
Just popping in
Just popping in
Posts: 4
Joined: Sun Jan 23, 2011 04:57

Problem with Static Image inside a frame window

Postby jonathanblacknight » Sun Jan 23, 2011 05:23

I don' know if this is a bug, then I posted here.
Its a bit hard to explain, but let me try.

First I'm using Ogre 3d 1.7.1 and CEGUI 0.71.

Check this image:
Image

I have a frame window, inside it a static image(left element), I'm using ogre render texture to fill the the staticImage, following this tutorial: http://ogre3d.org/tikiwiki/Basic+Tutori ... =Tutorials
But a nothing happens...
When the cursor passes over the Ok button the static image appear

Check this image:
Image

When I put the static image out of the frame window, all works fine.
check this image:
Image

I don't know if is a problem of Frame window or with I'm doin something wrong...

Thanks.
Brazilian blog about game programming
http://www.pontov.com.br/

My develop blog:
http://shydsgames.com/

User avatar
Kulik
CEGUI Team
Posts: 1382
Joined: Mon Jul 26, 2010 18:47
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Problem with Static Image inside a frame window

Postby Kulik » Sun Jan 23, 2011 10:59

Try disabling auto rendering surface on the frame window. Since the image changes every frame it wouldn't help anyways. I think the window is getting cached and is not invalidated.

jonathanblacknight
Just popping in
Just popping in
Posts: 4
Joined: Sun Jan 23, 2011 04:57

Re: Problem with Static Image inside a frame window

Postby jonathanblacknight » Sun Jan 23, 2011 19:16

Sorry for the stupid question...

but how I do this?
Brazilian blog about game programming
http://www.pontov.com.br/

My develop blog:
http://shydsgames.com/

User avatar
Kulik
CEGUI Team
Posts: 1382
Joined: Mon Jul 26, 2010 18:47
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Problem with Static Image inside a frame window

Postby Kulik » Sun Jan 23, 2011 19:57

Window::setUsingAutoRenderingSurface(false)

or Window->setProperty("AutoRenderingSurface", "false")

or via xml, the property name is AutoRenderingSurface


Return to “Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests