[SOLVED] Building for Ogre 2.1 (Windows VS)

For help with general CEGUI usage:
- Questions about the usage of CEGUI and its features, if not explained in the documentation.
- Problems with the CMAKE configuration or problems occuring during the build process/compilation.
- Errors or unexpected behaviour.

Moderators: CEGUI MVP, CEGUI Team

User avatar
Ident
CEGUI Team
Posts: 1894
Joined: Sat Oct 31, 2009 13:57
Location: Austria

Re: Building for Ogre 2.1 (Windows VS)

Postby Ident » Wed Aug 08, 2018 05:46

No idea what the framework is, this is all specific to Ogre itself, see for example https://forums.ogre3d.org/viewtopic.php?t=64564
CrazyEddie: "I don't like GUIs"

RisaStenr
Just popping in
Just popping in
Posts: 9
Joined: Fri Aug 03, 2018 17:23

Re: Building for Ogre 2.1 (Windows VS)

Postby RisaStenr » Wed Aug 22, 2018 01:35

EDIT: NVM got the sample browser working. Thanks for helping me!

Ok well I figured it out, you need to use the environment variables OGRE_SOURCE and OGRE_BUILD.

I was able to build all the projects in visual studio except for the sample browser. Any idea whats up with that? Could it be because my machine can't really run directx11?

User avatar
Ident
CEGUI Team
Posts: 1894
Joined: Sat Oct 31, 2009 13:57
Location: Austria

Re: [SOLVED] Building for Ogre 2.1 (Windows VS)

Postby Ident » Wed Aug 22, 2018 19:24

What does it fail at?
CrazyEddie: "I don't like GUIs"

RisaStenr
Just popping in
Just popping in
Posts: 9
Joined: Fri Aug 03, 2018 17:23

Re: [SOLVED] Building for Ogre 2.1 (Windows VS)

Postby RisaStenr » Wed Aug 22, 2018 22:55

I hadn't put all the dll's in the same dir as the exe. Works great now!

User avatar
Ident
CEGUI Team
Posts: 1894
Joined: Sat Oct 31, 2009 13:57
Location: Austria

Re: [SOLVED] Building for Ogre 2.1 (Windows VS)

Postby Ident » Thu Aug 23, 2018 06:15

Great!
CrazyEddie: "I don't like GUIs"


Return to “Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest